Didi J
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Planetarno popularna pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, bila je u toku dana gošća Alo! redakcije, a tim povodom smo proćaskali sa njom i o poslovnim poduhvatima, planovima, kao i novom albumu.

Didi je ušetala u Alo! redakciju, a ono što je mnogima zapalo za oko je i skupoceni komad koji je Didi nosila tom prilikom.

U pitanju je torba marke "Hermes", čuvena "Birkinka", za koju postoji posebna lista čekanja i koja se čeka i po nekoliko meseci, čak i godinu dana i više, u zavisnosti od cene.

Prema zvaničnom sajtu pomenutog brenda, cena za komad koji je Didi nosila prilikom posete našoj redakciji, iznosi oko 60.000 evra. 

U pretprodaji, cena ove torbe dostiže i 100.000 evra.

Podsetimo, u vreme najveće slave, 1970-ih, Džejn Birkin, bila je svetska modna ikona, pa je luksuzni brend Hermès po njoj nazvao svoju danas najpoznatiju torbicu – Hermès Birkin. Na ideju o torbici došao je Žan-Luis Dumas, tadašnji šef kuće Hermès. U avionu je 1981. susreo slavnu Džejn koja se žalila na strukturu i oblik svoje torbice. Rekla mu je da joj je potrebna praktična torba s mnogo prostora. Tri godine nakon toga stvorena je prva torbica Birkin, koja je oduševila ljude širom sveta i postala statusni simbol. Danas je to najskuplja torbica na svetu čija cena ide od 10.000 do 40.000 evra.

Podsetimo, pre nekoliko godina je na licitaciji aukcijske kuće Christie’s u Hong Kongu jedna Birkin torbi prodata za neverovatnih 380.000 dolara. Birkin torba s ružičastim zlatom i dijamantima, koju je 2012. dizajnirao Pierre Hardy, dostigla je neverovatna dva miliona dolara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Mina

27.10.2023 22:02

Planetarno popularna.😄😄😄😄. Bas me nasmejaste