Kaja o Aleksandri Mladenović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Kaja Ostojić prisustovaće večerašnjem koncertu violončeliste Stjepana Hausera.

Međutim, kako je sve medije i javnost šokirala sinoćnja drama koja je zadesila njenu koleginicu Aleksandru Mladenović nakon što je odlučila da raskine sa dečkom, pevačica je sada prekomentarisala pomenutu situaciju.

@alo_portal Kaja o dečku Aleksandre Mladenović kog je pevačica prijavila policiji #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #kaja ♬ original sound - Alo_portal

- Užasno mi je to. Baš sam danas gledala i mislim, ne znam stvarno, mora čovek uvek nekako četvoro očiju da otvori i pažljivo bira s kim deli neke stvari, mislim da nekako si sam odgovoran delom za neka dešavanja koja te snađu. Ja nekako vidim na prvi pogled s kim imam posla. - istakla je pevačica.

Podsećanja radi, za Alo! se oglasio i MUP povodom ovog nemilog događaja. Iz policije potvrđuju da je prijava stigla i navode da će osumnjičeni biti saslušan. 

- MUP je dobio prijavu. Nakon nje je osumnjičenom izrečena hitna mera zabrane prilaska i kontaktiranja, a on je istu odmah i prekršio. Zbog toga mu je policija odredila zadržavanje i on je sproveden sudiji za prekršaje - izjavili su iz MUP za Alo!.

@alo_portal “Ne placem lako, ali…”: Maja Mandzuka otkrila sta moze da je natera na suze #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚viral #fypシ #majamandzuka ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading