Jelena Bin Drai
Foto: Alo/Printscreen

Jelena Jakovljević, danas bin Drai, 1998. godine pobedila je na izboru za Mis kada je oduševila i publiku i žiri i ponela čak tri titule.

Njena porodica bila je u nezavidnoj finansijskoj situaciji, što je, sada uspešna poslovna žena, otkrila nekoliko godina posle takmičenja:

- Dok sam bila na sceni u publici je bio samo moj otac. Moja majka, kao i brat sedeli su u predvorju, ispred vrata dvorane. U tom trenutku sve što smo imali na našem bankovnom računu bilo je sto nemačkih maraka. To je bilo dovoljno samo za jednu kartu koja se kupuje - napisala je Jelena tom prilikom.

Jelena Bin Drai

Foto: Printscreen/instagram

 

- Otišla sam tamo odlučna da pobedim. Usledila je poruka da sam mis Interneta, kao i mis fotogeničnosti, bila sam sigurna da je to to. Izgubila sam nadu i ni sekund nisam razmišljala da ću biti prva mis Jugoslavije u istoriji naše zemlje koja će nositi tri titule na jednom takmičenju.

- I nisam plakala jer sam pobedila i postala gospođica Jugoslavije koja nosi tri titule, već sam plakala jer sam sa bine videla moju majku i brata kako im obezbeđenje ne da da sa vrata vide bar moju krunu. To mi je slomilo srce - napisala je Jelena.

- Te noći kada smo stigli u naš grad Žabalj ponovo sam plakala. Moj nastavnik iz srpskog je napravio ogroman plakat i okačio ga nasred centra. Pisalo je: „U ovom gradu živi mis Jugoslavije“. Život je pun iznenađenja i Bog ima plan za svakog od nas. Svakodnevno mu zahvaljujem za sve što je izabrao za mene u ovom životu. Važno je da nikada ne izgubite. Ili pobedite ili naučite.

Kuća Jelene Bin Drai

Printscreen

 

Jelena je danas udata za šeika, te je svoju kuću u rodnom Žablju potpuno renovirala, te je komšije smatraju jednom od najlepših u okrugu. 

I danas se supruga Saida bin Draia i majka četvoro dece sa osmehom vraća u rodnu kuću.

@alo_portal Jovana Jeremić nam je čestitala rođendan u svom stilu ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #jovanajeremic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading