KATJA JE VRIŠTALA, BILO JE JAKO TEŠKO: Kaća Grujić slomljena zbog Gobeljinog odlaska iz Srbije: "Pratiću ga svuda"
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Katarina Grujić ove godine prvi put se rastala sa suprugom otkad su se venčali. 

Fudbaler Marko Gobeljić se preselio u Grčku, nakon što je završio višegodišnju epizodu u Crvenoj zvezdi.

Zbog karijere, sada je odvojen od supruge i ćerke Katje, a Katarina ne krije da im je teško.

- Sve to radimo za našu budućnost i sve ćemo mi to prebroditi. Plakala sam sada kada samo se vraćali iz Atine, Katja je vrištala, bilo je emotivno i nismo navikli da smo razdvojeni, pa se nadam da ćemo za par godina opet živeti zajedno - ispričala je pevačica koja je sada otkrila da njena selidba nije moguća:

- Ja bih se preselila, ali ne mogu zbog posla, imam zakazane nastupe - objasnila je Katarina. 

Inače, Grujićeva je nedavno otkrila da joj promena mesta življenja zbog supruga ne bi teško pala. Ono što je mnogima zanimljivo jeste da je pevačica tada priznala da bi Gobeljića pratila u stopu gde god bude odlučio da ide:

- On je moj muž, otac mog deteta, tako da gde god otišao on, tu sam i ja, pratim ga u stopu. Kakvu god ponudu bude dobio, gde god bude odlučio da ide, pratim ga u stopu - rekla je pevačica za "Blic". 

Podsetimo, mediji su preneli da Katarina i Marko planiraju da kupe kuću u Atini, ali samo kako bi imali neophodan mir kada Kaća dođe u posetu sa ćerkicom Katjom. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zora

20.10.2023 10:25

Jadna zena, zamislite vristala je. Da li ce vristati kada budu pali milioni. Danas si iz jedne drzave u drugu na brzinu, preselis se i gotova prica.