PLAKALA SAM, NADAM SE DA ĆEMO OPET ŽIVETI ZAJEDNO: Katarina Grujić slomljena zbog razdvojenosti sa Gobeljom
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Katarina Grujić pojavila se večeras na otvaranju novog salona prijateljice Snežane Borjan, supruge srpskog golmana Milana, i progovorila o prijateljstvu sa poznatim parom.

Možda mi je bolji provod kada se okupimo mi žene fudbalera, nego kada sam sa koleginicama, iskreno da ti kažem. Ja sam navikla da mi kolege stalno izlazimo i stalno je uvek sve isto, a ovde je nekako drugačije. Sneža i ja smo se upoznale kada sam ja ušla u vezu sa Markom i prve osobe sa kojima me je upoznao bili su Borjan i Sneža. Borjan i Marko su najbolji prijatelji, a Sneža mi je u telefonu upisana kao najbolja drugarica. Sa Snežom sam od prvog trenutka nerazdvojna - rekla je Kaća, pa progovorila o novom salonu Snežane Borjan.

- Teško je, ali sve to radimo za našu budućnost i sve ćemo mi to prebroditi. Plakala sam sada kada samo se vraćali iz Atine, Katja je vrištala, bilo je emotivno i nismo navikli da smo razdvojeni, pa se nadam da ćemo za par godina opet živeti zajedno. Ja bih se preselila, ali ne mogu zbog posla, imam zakazane nastupe - ispričala je Katarina za Blic.

@alo_portal Redakcija Alo! je dobila rođendansku čestitku pevača Saše Kovačevića ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #sasakovacevic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading