Marija Šerifović
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Marija Šerifović izdala je novi muzički album pre nekoliko dana, a sada je otkrilada je zbog snimanja spotova za nove numere proživela pravi pakao.

- Bila sam na ekstremno strogoj dijeti pre početka snimanja spotova. Smršala sam oko 22 kilograma. Došao je na red prvi spot za numeru "Pola sunca", a onda su naši prijatelji poslali ketering i oni imaju strašno dobre uštipke - započela je Marija.

- Pojela sam jedan, stigla sam kući, a sutradan sam snimala spot za pesmu "Idi dok te volim". Zaspala sam negde oko 11, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u abodmenalnom delu. Imala sam povraćanje i sve što ide uz to, otišla sam u noćno dežurstvo, dobro svi znamo o čemu je reč. A onda sam tek oko pola četiri zadremala. Međutim, tokom noći sam se budila i bila sam bleda kao krpa - istakla je pevačica. 

- Doneli su mi infuziju, klometol... Ne znam ni šta su mi sve radili, to je možda jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da neću preživeti - zaključila je Šerifovićeva za emisiju "Blic dan". 

@alo_portal PLJUGICU SAM VOLEO KAO BRATA Desingericu slomile emocije zbog prekida saradnje #alo #alodnevnenovine #desingerica #pljugica #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading