Rat tiktokera
Foto: Alo/Printscreen

Influenserke Julija i Natalija Đukić, poznatije kao Fitnes bliznakinje, trenutno su na meti kritika na društvenim mrežama zbog videa koji su objavile, te prozivke i uvrede dobijaju čak i od svojih kolega.

Naime, one su objavile snimak na kom su pokazale da su psa kog su nedavno udomile odvele u azil. 

Mnogi poznati, među kojima su i mlade uticajne influenserka i jutjuberke Lee Stanković i Ane Lazarević, osudile su taj čin i javno kroz više oglašavanja ponizile bliznakinje, te njihov potez okarakterisale kao nešto nedopustivo, tako da ih nisu štedele kada su teške reči u pitanju.

U svojim izlaganjima su bile vrlo oštre, a poznati influenser i fotograf Martin Stamenković, osudio je i bliznakinje, ali i jutjuberke, govoreći da nije poenta linčovati i nastavlja sa širenjem "mržnje" i nasilja", koje su ga nakon oglašavanja blokirale.

Martin tvrdi kako nasilje nije rešenje bilo kog problema, te se čudi Lei koja je u jednom momentu navela da devojke treba staviti u kavez sa sto ljudi, dok je Anu upitao kako joj nije problem to što njen dečko gaji divlju životinju, ali joj je problem slična situacija.

Rat tiktokera

Printscreen

 

Inače, nakon negativnih komentara na društvenim mrežama, sestre Đukić su se oglasile u jednom videu, te tvrdile da ovo nije azil i da one ne podržavaju azile, već da je „raj za kuce koje su bile napuštene“.

„Kada bi nam neko rekao da će dobrota biti oduđena, ne bismo mu verovale“, napisale su one u opisu videa.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading