Jelena Gavrilović
Foto: Tanjug/Tanjug/Strahinja Aćimović

Glumica Jelena Gavrilović je javnost osvojila ne samo glumačkim talentom, nego i svojom lepotom.

Ona je prepoznatljiva po dugoj, plavoj kosi, a ono što je uradila iznenadilo je mnoge.

Ovoga puta, Jelena je odlučila da sa svojim pratiocima podeli fotografiju na kojoj pozira kao crnka. Možda ni sama nije očekivala enormnu količinu komentara, ali slobodno možemo reći da je ovo transformacija nedelje.

Jelena je dobila ulogu u britanskom filmu "Gassed Up”. Za potrebe snimanja, glumica je svoju dugu i plavu kosu zamenila kratkom i crnom. Ono što su mnogi primetili je da joj i ova frizura stoji fenomenalno i da odiše elegencijom.

Dok, s druge strane, postoje i oni kojima se to baš i nije dopalo.

- "Strava si kao crnka, ali plava je tvoja boja" - poručila joj je jedna obožavateljka. Mnogi drugi su oduševljeni transformacijom Jelene, ali ima i negativnih komentara ostrašćenih fanova.

Poznato je koliko je jedna od najlepših srpskih glumica Jelena Gavrilović posvećena zdravom načinu života, a pored zdrave ishrane, vredno vežba kako bi bila u top formi.

Podsetimo, Jelena je jedna od retkih dama s javne scene koja je imala tu čast da se pojavi u jednom od Čolinih spotova koji se pamte, svoja iskutva podelila je i pred našim kamerama.

- Bila sam jako uzbuđenja, jer Zdravko je jedini pevač u čijem spotu sam ja želela da budem. to je nešto što ostaje za sve vremena, to je nešto što se pamti kao što se svi njegovi spotovi pamte. Ovo će meni ostati jedan deo ličnog profesionalnog uspeha, to je velika čast stavrno - rekla je Jelena za Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading