TO JE BILA OGROMNA ČAST Glumica Jelena Gavrilović se prisetila saradnje sa Čolom, pa otkrila da li je ljubomorna
Foto: Promo/TV Prva

Glumica Jelena Gavrilović uživala je sinoć na koncertu Zdravka Čolića u areni u Puli, a pred početak spektakla kojem je prisustvovalo 5.000 ljudi, ona je dala kratku izjavu za naš portal.

- Ovo je povod zbog kojeg sam došla u Hrvatsku, odnosno u Pulu. Bila sam na svim Zdravkovim koncertima, i mislim da svaki građanin naše zemlje zaslužuje da dođe bar jednom ovde, u ovu pulsku Arenu na Zdravkov koncert. On je najveća zvezda bivše ek Jugoslavije - navela je Jelena.

Na pitanje koja joj je omiljena numera, nije mogla da odgovori.

- Svaka Zdravkova pesma je priča za sebe, od onih koji su hitovi, a ja ne znam koja nije. Ima mnogo pesma, ne može se izdvojiti jedna - navela je.

Jelena je jedna od retkih dama s javne scene koja je imala tu čast da se pojavi u jednom od Čolinih spotova koji se pamte, svoja iskutva podelila je i pred našim kamerama.

- Bila sam jako uzbuđenja, jer Zdravko je jedini pevač u čijem spotu sam ja želela da budem. to je nešto što ostaje za sve vremena, to je nešto što se pamti kao što se svi njegovi spotovi pamte. Ovo će meni ostati jedan deo ličnog profesionalnog uspeha, to je velika čast stavrno.

Kako je sinoć na koncert došla sa izabranikom, na pitanje naše novinarke kako ga brani i da li ga uopšte brani od udvaračica, kao i da li je ljubomrna odgovorila je kratko i jasno.

- Primetila si da ja uglavnom igram negativne likove, pa da li misliš da ijedna žena može da mu priđe? Nisam ljubomorna uopšte, jako sam samouverena. Mislim da ono što je tvoje, tvoje je i branim to životom - rekla je Jelena za Telegraf.

Podsetimo, Jelena Gavrilović je među onima sa javne scene koji su pazarili nekretninu u Beogradu na vodi, te je svoj stan i pokazala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading