Dragana Katić
Foto: Alo/Printscreen

Proslavljena voditeljka Dragana Katić rođena je u Beogradu, a s roditeljima je živela i odrastala na Karaburmi, gde je nastavila i samostalan život.

Ona se skrasila u vrlo prostranom stanu, koji je delila sa sinovima Bojanom i Bobanom, a pre izvesnog vremena Boban se, nakon završenih studija arhitekture, preselio u Berlin.

Voditeljka je s drugim sinom ostala u ovom modernom dupleksu, u kom im društvo pravi još njihov mali beli pas Gita.

Dragana Katić veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde je u više navrata delila atmosferu iz svog doma, pa su njeni pratioci imali priliku da zavire u njenu oazu mira.

Kako je pokazala, najprijatniji kutak njenog doma je dnevni boravak s trpezarijom, a u pitanju je vrlo topla prostorija tokom dominiraju boja tamnog drveta i sivi tonovi, koji pružaju njenom stanu eleganciju.

Ovaj udobni stan ispunjen je knjigama, koje krase brojne bolnice, a voditeljka je ukrasila svoj dupleks i brojnim detaljima, poput lampi, sveća i uramljenih porodičnih portreta, koje su poređane po čitavoj jednoj polici.

Centralno mesto u Draganinom domu zauzima ikonka Sv. Nikole, porodične slave, a često se prostorijama širi miris svežeg cveća.

Kako je otkrila jednom prilikom, voditeljka je pre nekoliko godina renovirala svoj stan, i to uz pomoć sina Bobana.

– Pre dve godine sam renovirala stan uz pomoć sina, koji je arhitekta, pa je on sve nacrtao, sve smo uradili, a ja još nisam rasporedila skroz porodične fotografije, koje želim da stavim na neko posebno mesto, jer želim da doživim prostor. Jako mi je važno gde živim, kako živim i koliko je taj prostor oplemenjen – rekla je ona za 24sedam.

Kako je voditeljka istakla, ona ne žali energije kada je reč o opremanju stana.

– Ulažem dosta u svoj dom, ali ne finansijski, ulažem sebe. Volim da mi prostor ima toplinu koju ja želim da ima, da svaka stvar stoji na svom mestu, obožavam stalno nešto da menjam i dodajem – objasnila je.

@alo_portal Pljugica pred koncert Nućija i Vojaža pokazao brkove na stomaku 😂 #alo #alodnevnenovine #pljugica #koncert #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading