OPLJAČKANA SOFIJA MILOŠEVIĆ? Prevarantkinja je ojadila za veliku svotu novca, ovo su detalji!
Printscreen

Manekenka Sofija Milošević, našla se navodno na meti prevarantkinje u Crnoj Gori koja je uspela da je ojadi za poveću svotu novca.

Poznata starleta navodno je opljačkala nekoliko javnih ličnosti u Crnoj Gori, a luksuzan hotel u Tivtu bio je njena baza i služio je kao opravdanje da vodi život na "visokoj nozi".

Procenjuje se da je tokom leta ova kriminalna grupa, predvođena mlađom ženskom osobom, prevarila više desetina ljudi, među kojima je i manekenka Sofija Milošević, koju je, navodno, ojadila za poveću svotu novca, piše Pink.rs.

U pitanju je devojka koja radi kao "personal šoper", uspela je da prevari mnogo ljudi, između ostalih i Sofiju. Nije u pitanju cifra od 200.000 evra, mnogo je manja - kaže izvor za Informer.

Podsetimo, osumnjičena je "prodavala" priču da dolazi iz ugledne porodice, kao i da se bavi trgovinom luksuznih časovnika.

- Devojka je bila smeštena u luksuznom hotelu u Tivtu. Predstavljala se kako dolazi iz ugledne porodice i živi u Londonu gde ima prijatelje koji se bave trgovinom skupih satova ali i da povoljno prebacuju veliku količinu novca u inostranstvo. Tako je nekolicinu naših poznatih ličnosti "navukla" da joj poveruju i preko nje naruče limitirane satove - rekao je izvor i dodao:

- Jedna naša istaknuta javna ličnost joj je na ruke dala blizu 200.000 evra kako bi joj nabavila sat kog nema na tržištu. Desetak dana nakon porudžbine, devojka je isključila telefon i prestala da joj se javlja. Ali to nije sve, nakon kraćeg vremena na adresu te poznate ličnosti upućene su i pretnje da ukoliko prevaru prijavi policiji ugroziće svoju porodicu - zaključio je priču izvor za Pink.rs.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sofijom na broj poznat redakciji, ali se ona nije javljala. 

@alo_portal ALO! ISPRED NARODNOG FRONTA! Marko Miljković posetio Lunu, ne krije sreću zbog dolaska prinove! #markomiljkovic #lunađogani #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading