Janko sa lavom
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu podignuta krivična prijava protiv poznatog jutjubera i influensera Stefana Jankovića poznatiji kao Janko zbog držanje madunčeta lava čime je prekršen zakon o dobrobiti životninja.

Naime, sve je prisutniji trend kupovine egzotičnih životinja, pa je tako pre desetak dana pronađeno jedno zapušteno i napušteno mladunče lava.

Kako dalje navode, ovaj trend je ne samo poguban po živitinje već i opasan po ljude. Velike mačke su predatori i mogu ozbiljno povrediti ljude, često i sa fatalnim posledicama. Ne postoji ni jedan razlog zašto bi neko držao lava u kući sem da zadovolji svoj bolesni fetiš dokazivanja društvenog i finansijskog statusa i hvaljenja po društvenim mrežama. Srećom sam akt je protivzakonit i podleže sankcijama kao i oduzimanju životinje.

Janko sa lavom

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Imao sam veliki problem, ja sam došao u problem, reagovali su nadležni organi, ali to je rešeno, lav je "uhapšen" - rekao je Janko u tadašnjem videu.

Sada se oglasila njegova devojka, Ana Lazarević povodom ovog slučaja. 

- To nije istina, odmah da kažem, on ne želi nikakve izjave da daje, ali postoji snimak na njegovom jutjub kanalu, baš na tu temu. Stefan je sve objasnio, to uopšte nije bio njegov lav - izjavila je Ana za Republiku.

@alo_portal OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Evo kako je izgledao susret Stanije I Maje Marinković 😳 #alodnevnenovine #alo #stanija #majamarinkovic #amidzishow #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading