Mile Kitić Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Voditeljka Jovana Jeremić nije ostala imuna nakon snimka na kom folker Mile Kitić udara patikom goste na svom nastupu, a sada joj je pevač i odgovorio.

Naime, Mile ističe da to što je on uradio nije ništa strašno i da su ga bez potrebe svi osudili, a onda je opravdao i postupke kontroverznog repera Dragomira Despića Desingerice, koji je i sam uvek metodu "krštenja" patikom.

- Pisalo se dosta o tome, ja sam malo napravio šou, malo su ga osudili, a on je takav lik. Meni se to svidelo kod njega, možda će mi neko sad to zameriti, simpatičan mi je, pa sam uzeo malo da ga imitiram, ali shvatili su svi da je to šala. Sarađivao bih sa Desingericom. Ako mogu mladima da pomognem, što da ne - rekao je Mile na samom početku.

Kitić se osvrnuo i na reči voditeljke Jovane Jeremić koja je osudila ovaj njegov potez.

- To je njeno mišljenje, nije me to uvredilo, meni je to u tom trenutku bilo interesantno da uradim i uopšte se ne kajem zbog toga. Dozvolila je ona sebi mnogo lošije stvari, video sam njene klipove, nikada ih nisam komentarisao, ali mogu reći da radi mnogo gore stvari od toga - zaključio je Mile Kitić za "Blic".

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

Podsetimo, Jovana je, nakon Miletovog snimka, žestoko osudila ponašanje i istakla da folkera "drma kriza srednjih godina".

- Reći ću samo jednu rečenicu, kriza matorih godina. Nedopustivo je da se jedna takva zvezda tako ponaša. To ne smeju da budu uzori omladini, ko se drogira, ko se tako demonski ponaša... To su demoni. Ne bih želela da satanizam zavlada našom scenom - rekla je Jovana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading