MALO KO ZNA DA MU JE MARTA DRUGA ŽENA Ovo je prva supruga Mileta Kitića sa kojom ima ćerku, pevač je nikada ne pominje 06:30 Vip 0
"SAOPŠTILI SU MI DA PONOVO MORAM NA HEMIOTERAPIJU" Bolna ispovest naše voditeljke: "Plakale smo i mama i ja" 15:20 Vip 0
NAŠ PEVAČ (73) DOBIJAO NOVAC ZA INTIMNE USLUGE Godinama ćutao, a onda sve priznao: "Za noć mi je dala 7.000 evra, sa njom je bilo pola pevača" 12:20 Vip 0
"VOLELA BIH DA URADIMO DNK TEST" Maca Diskrecija nikad spremnija da otkrije da li joj je otac Mile Kitić 15:10 Vip 0
ŠOKIRAĆETE SE KADA SAZNATE KOJE JE PRAVO IME MILETA KITIĆA! Pevač otkrio šta mu piše u ličnoj karti! 06:00 Vip 0
''BAŠ LOŠE ISKUSTVO'' Atina Ferari o aferi sa Miletom Kitićem, oplela po ženama Slobe Radanovića i Darka Lazića: ''Laserom ih ne bih takla'' 15:45 Vip 0
NAŠ PEVAČ (73) DOBIJAO NOVAC ZA INTIMNE USLUGE Godinama ćutao, a onda sve priznao: "Za noć mi je dala 7.000 evra, sa njom je bilo pola pevača" 12:40 Vip 0
"NE SMEM KUĆI, UBIĆE ME ŽENA" Mile Kitić priznao da je imao grupni intimni odnos, uhvatio se za glavu, pa spomenuo suprugu 10:40 Vip 0
"VOLELA BIH DA URADIMO DNK TEST" Maca Diskrecija rešila da otkrije da li joj je otac Mile Kitić 18:25 Vip 0
EVO ZAŠTO MILE KITIĆ I DRAGANA MIRKOVIĆ NISU MOGLI OČIMA DA SE GLEDAJU Pevač tek sada otkrio detalje odnosa sa koleginicom 16:55 Vip 0
ŠOKIRAĆETE SE KADA SAZNATE KOJE JE PRAVO IME MILETA KITIĆA! Pevač otkrio šta mu piše u ličnoj karti! 07:20 Vip 1
DEVOJČICU SA FOTOGRAFIJE SVI ZNATE Danas hara estradom, a otac joj je poznati pevač (VIDEO) 22:55 Vip 0
NAŠ PEVAČ (73) DOBIJAO NOVAC ZA INTIMNE USLUGE Godinama ćutao, a onda sve priznao: "Za noć mi je dala 7.000 evra, sa njom je bilo pola pevača" 07:20 Vip 0
"VOLELA BIH DA URADIMO DNK TEST" Maca Diskrecija nikad naoštrenija da otkrije da li joj je otac Mile Kitić 13:20 Vip 0
MILE KITIĆ SAGRADIO VILU OD 300.000 EVRA Pogledajte nestvarne kadrove sa Avale, prvi gost ova pevačica (FOTO) 07:35 Vip 0
EVO KO JE PRVA ĆERKA MILETA KITIĆA! Sušta je suprotnost od Elene, krije se od medija i ne živi u Srbiji 14:20 Vip 0
ŠOKIRAĆETE SE KADA SAZNATE KOJE JE PRAVO IME MILETA KITIĆA! Otkrio šta mu piše u ličnoj karti! 06:30 Vip 0
PEVAČ (73) DOBIJAO NOVAC ZA INTIMNE USLUGE Nakon mnogo godina sve priznao: "Za noć mi je dala 7.000 evra, sa njom je bilo pola pevača" 08:40 Vip 0
OVO JE VILA MILETA KITIĆA NA AVALI Sve vrvi od luksuza, folker zapevao na rođendanu mezimice i napravio haos! (VIDEO/FOTO) 15:40 Vip 0
DIJANA HRKA U SLUŽBI POLITIKE, CRNINE I SMRTI: Zorana Mihajlović demolirala blokadere (VIDEO) 20:00 Vesti 8
ESTRADNA SAGA SE NASTAVLJA Emir Brunčević ponovo "opleo" po Polumenti i estradi: "Šako je ljigavac kom ću uživo očitati bukvicu!" (VIDEO) 20:00 Vip 0
BLOKADE SU AKT TERORIZMA, KAZNE ĆE IĆI I DO GODINU DANA ZATVORA Nenad Vujić, ministar pravde za Alo! o izmenama Krivičnog zakonika 17:31 Vesti 9
„ZAŠTO BIH SE JAVIO KARLEUŠI?“ Filip Mitrović šokirao izjavom, pa otkrio sve o Milici Pavlović i Tei Tairović! (VIDEO) 21:00 Vip 0
''REKLA SAM NE ŠABANU ŠAULIĆU'' Atina Ferari ponovo šokira, otkrila šta joj je nudio pokojni pevač: ''Išla sam kod njega u Krčedin'' (VIDEO) 20:05 Vip 0
BIVŠI MUŽ JOVANE JEREMIĆ STIGAO NA GALA SLAVLJE Voditeljka mu poletela u zagrljaj, pa pao i poljubac! (VIDEO) 21:40 Vip 0
NAŠ PEVAČ PLAKAO U ĆOŠKU STUDIJA! Dejan Milićević izneo šokantne detalje sa snimanja spota, ovo je razlog (VIDEO) 16:00 Vip 0
POMERAJU SE STVARI SA MRTVE TAČKE Zvezda se rešava Luke Mitrovića, na pomolu ostanak u ABA ligi 19:05