Bane
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Povodom navodnih optužbi udovice Tome Zdravkovića da ju je Bane Obradović, navodno, oštetio za izvesna novčana sredstva koja su deo zarade na osnovu lika i dela pokojnog Tome Zdravkovića pitali smo Baneta Obradovića da se izjasni povodom istih, ali nas je on ljubazno zamolio da ga za šire objašnjenje sačekamo da se vrati sa puta iz inostranstva budući da je trenutno van Srbije.

- Ja sam u inostranstvu. Za sada nebih davao izjave. Hvala na razumevanju - izjavio je Bane Obradović i najavio da će se oglasiti za Alo! čim se vrati u Srbiju i ovim, ali i drugim povodima.

Podsetimo, Tomina udovica, Gordana Zdravković, tvrdi da je, navodno, oštećena, a tim povodom za Alo! redakciju oglasio se tim koji zastupa Tominu udovicu: 

- Što se tiče gospodina Obradovića, Gordana je prevarena na perfidan način jer je potpisala ugovor u brzini da ga nije ni čitala na koncertu posvećenom Tomi koje je organizovao gospodin Obradović uz obrazloženje da ne može ni jedan interpretator izaći na binu dok porodica ne potpise isti.Taj ugovor nema nikakve veze sa koncertom, nego sa svim ostalim budućim dešavanjima. Gospodin Obradović je sa takvim ugovorom imao odrešene ruke što se svega tiče. Iskoristio je Gordanu za film ubedjivajući je da će imati odredjenu zaradu u budućnosti što je apsolutna laž! Od filma, bioskopskih karata, nikada nisu dobili ni jedan dinar. I ne samo za film, 30.000 knjiga je odštampano, nisam siguran ali mislim da su tri tiraža po 10.000 ni za to nisu dobili ni dinara, kao ni za licenciranje lika i dela " Vino Toma " i tu je nažalost porodica bila uskraćena na kraju. Čak i taj koncert je po njegovim rečima bio debakl i u minusu i ako znamo da se prodalo preko deset hiljada karata, da su učestvovali razni sponzori..na takav način koncert nikako nije mogao da propadne kako je Gospodin Obradović tvrdio. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading