Sofronijević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

 

 

Aleksandar Sofronijević doživeo je dramu u avionu na letu za Sarajevo, koji je usled velikog nevremena vraćen na Beogradski aerodorom, a da bi stigao na zakazan nastup, Sofra se sa svojim bendom smestio u nekoliko taksi vozila, kako bi, poput pravog profesionalca, stigao na tezgu.

Harmonikaš je za ovu neplaniranu putešestviju iskeširao čak 2.000 evra za četiri taksija koji su prevezli njegov višečlani bend. Sofra je otkrio detalje jednog, na oko običnog dana, koji se pretvorio u jako stresan, ali sa srećnim krajem.

ISKEŠIRAO 2.000 EVRA ZA TAKSI Sofronijević progovorio o pehu koji ga je zadesio pred nastup

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Imali smo zakazan nastup u Sarajevu, jedan naš drugar je slavio 40- rođendan, krenuli smo normalno avionom, počelo je nevreme, taman kad smo bili iznad Sarajeva, rekli su da avion ne može da sleti i vratili nas nazad za Beograd. Nisam imao puno vremena da razmišljam - rekao je Sofronijević, pa nastavio.

ISKEŠIRAO 2.000 EVRA ZA TAKSI Sofronijević progovorio o pehu koji ga je zadesio pred nastup

Printscreen

 

 

- Odmah smo uleteli u četiri taksija i krenuli za Sarajevo. Slavlje je bilo zakazano u 18 sati, mi smo stigli tek u 23 sata i napravili feštu koja je trajala do 6 ujutro. Žurka je bila na Jahorina i zaista je bilo fenomenalno. Svi su bili u fazonu isplatilo se čekanje, ali nije bilo do nas, sve je dobro što se dobro svrši - zaključio je Sofra.

(Republika)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading