ŠOKIRAĆETE SE KADA VIDITE ŠTA JE SOFRA USPEO Aleksandar Sofronijević postigao nešto što nijedna poznata osoba nije, Australija na nogama
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Tokom svoje dugogodišnje karijere i putovanja široms veta, Aleksandar Sofronijević zajedno sa svojim orkestrom proživeo je dosta avantura kojih se rado prisećaju, a harmonikaš je sada otkrio i jednu koju će zauvek pamtiti.

Naime, oni su bili na turneji u Australiji u kojoj su ostavili veliki trag s obzirom da su jednog meštanina naučili da peva „Odakle si sele“.

– To je bio naš vozač koji nas je vozio u obilazak vinarije Jacob’s Creek i on nije pio, ali uzeo je jednu čašu vina i uspeli smo da ga naučimo „Odakle si sele“. On je to pevao sa nama onako zdušno čak nas je terao da mi vozimo kombi, što mi nismo prihvatili jer ne umemo da vozimo desnom stranom– ispričao je Sofra.

ŠOKIRAĆETE SE KADA VIDITE ŠTA JE SOFRA USPEO Aleksandar Sofronijević postigao nešto što nijedna poznata osoba nije, Australija na nogama

Printscreen

 

Iako Sofra obožava svoj posao i ponosan je na svkog člana priznaje da kao i u svakom poslu koji uključuje više ljudi, i u njihovom orkestru se javljaju trzavice koje su prirodni deo svakog odnosa.

– Veliki je stres nekada, mnogo putovanja, malo spavanja i to sve nije lako izdržati. Svaka čast tim ljudima koji mene trpe, ja se trudim da budem maksimalno profesionalan i perfekcionista, što nije lako– ispričao je nedavno Aleksandar.

DO SEDAMNAESTE GODINE VODILA SE KAO MUŠKO Ljuba Pantović dobijala poziv za vojsku, a kada je trebala da se porodi doživela je šok

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading