Marko Bulat sa suprugom
Foto: Alo/Privatna arhiva

Pevač Marko Bulat u pratnji svoje supruge Marije pristigao je kako bi pružio podršku bivšem Zadrugaru Milanu Jankovići Čorbi na otvaranju svog novog restorana.

Poznato je da je Čorba biznis pokrenuo nakon učešća u Zadruzi, a kako se uspešno razvija, odlučio je da proširi posao i otvori još jednu kafanu.

Marko je na početku progovorio o trenutnom zdrastvenom stanju svoje supruge, te istakao da su deca jako teško podnela njenu bolest.

- Kada na trenutak izgleda to tako, da je sve u redu. I sada je u bolu, to je neka maska među ljudima, da budemo lepi. I njoj je lakše, malo se kao sredila, pomerila se s mesta i ustala iz kreveta. Sedeće na barskoj stolici, u ravnom je, ne može više štikle nikada u životu. - otvorio je dušu Bulat i otkrio bolne detalje o zdravlju svoje lepše polovine.

- Marija trpi nesnosne bolove, ali i dalje ima osmeh na licu - rekao je Bulat.

S obzirom da je Marija nedavno objavila fotografiju u invalidskim kolicima, pevač je dotakao te situacije i otkrio da se ona suočava sa teškim oboljenjem kičme.

- Nisam znala šta je, dok nisam došla u Beograd i saznala da imam tri preloma kičme. Operacija je poslednja opcija. Hvala Bogu, hodam, verujem da će to potrajati. Pukla me je neka emocija kad sam onu sliku okačila, bila sam nepokretna, želela sam da im izrazim zahvalnost. I da ostanem u kolicima, bitno da sam živa svojoj deci - izjavila je Marija.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading