Saša
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Saša Joksimović i njegova izabranica imaju buran odnos, ipak nekako uvek uspeju da zakopaju ratne sekire i podsete se koliko se zapravo vole.

Glumac je umeo i na Instagramu da spomene razlaz od Nevene, nakon čega se podigla velika prašina, a kada su mediji dovoljno, žargonski rečeno, sažvakali priču o raspradu njegovog braka, našao je način sve da demantuje s obrazloženjem da se našalio te da će kraj producentkinje zasigurno dočekati duboku starost.

Saša Joksimović

Foto: Printscreen/instagram

 

Šta iza ćoška čeka Sašu i Nevenu vreme će pokazati, ono što je izvesno je da je dramski umetnik ponovo javnosti dao povoda da spekuliše na istu temu.

Naime, glumac je sa Instagramerima podelio fotografiju iz kreveta sa drugom ženom. Uhvaćen je kako u brzini zakopčava košulju, dok ona neraspoloženo leži u izgužvanoj postelji.

Saša Joksimović

Foto: Printscreen/instagram

 

Svako ko je malo bolje pogledao Sašin post mogao je da zaključi da je reč o slici nastaloj tokom rada na nekom projektu.

Siguran u sebe i svoj brak sa Nevenom, Joksimović se ne nervira preterano zbog natpisa. Uživa u novim izazovima i odgoju naslednika koji je svojevremeno pretrpeo vršnjačko nasilje, o čemu je Saša takođe javno govorio.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading