Jovana Jakić
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvhappy

Voditeljka i urednica Jovana Grgurević, jedna od zaštitnih lica televizije Happy, je svoju karijeru započela pre 20 godina i za to vreme se suočila sa različitim izazovima. Ovu godinu smatra svojom godinom, a očekuje da će to biti i naredna.

Jovane se oni malo stariji sećaju sa Tv Politike, TV Foksa, TV Pinka, a svi je znaju i kao rođaku čuvene holivudske glumice Mile Jovović. Ona je supruga IT stručnjaka, mama je Lucije i Juga, a za Ljubav i zdravlje otkriva svoje metode uz koje lako održava kondiciju i lep izgled.

- Nikome nisam dozvolila da me uslovljava fizičkim promenama u smislu ispravljanja prednjih zuba da bih mogla da vodim emisiju. Prioritet treba da bude kako radimo svoj posao, a ne samo kako izgledamo.

Jovana je svojevremeno otkrila svoja loša iskustva iz škole preminulog Bate Miladinovića, mentora Mike Aleksića.

Voditeljka je pohađala obe škole, a ne krije da nosi traume iz tog perioda i objašnjava kako je izgledala "priprema za maltretiranje" maloletnica.

- Ja sam kod Bate Miladinovića bila najmlađa i videla sam bludne radnje koje su se dešavale pred svima nama. Bata Miladinović je naterao devojčicu koja je tada imala 12 ili 13 godina da pročita tekst za koji je morala da bude nagnuta napred, dok joj je on stajao iza leđa i masturbirao. Ona je plakala, ali nije smela da prestane da čita dok on ne završi, a njega su očigledno te suze još više uzbuđivale. Sećam se kada ta devojčica nije dala da njena mlađa sestra pređe u stariju grupu i obe su se ispisale iz škole. Ako znate da je decu sramota da kažu kada dobiju jedinicu, zamislite tek da treba da kažu da su s*ksualno uzbudili „čika Batu“ ili „čika Miku“. Ta deca samo hoće da ostanu deca - rekla je Jovana tada za Mondo.

Voditeljka je nedavno otkrila i da li postoji nešto čega se stidi. 

Stidim se svake emisije na temu se*sa, jer verujem da ako neke stvari nazivamo intimnim, treba takve i da ostanu. Mišljenja sam da je to poštovanje i prema publici i prema na primer mom stricu Budimiru, kome bi zasigurno bilo neprihvatljivo da ga dovedem u situaciju da to gleda. To je stvar kućnog vapitanja.

Jovana goste ume da opusti, da učini da se osećaju zaista kao u nekoj lepoj dnevnoj sobi, da zaborave na kamere. Zato ova emisija beleži dobre rejtinge, u njoj se opušteno priča o svim onim temama koje muče običnog čoveka.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bora

26.11.2023 23:17

Jedina prava, profi voditeljka koja ne misli da je ona zvezda u emisiji već njeni gosti! Jedina novinarka koja shvata da treba samo da vodi emisiju a NE da govori šta ona misli o temi, jer nas gledaoce zanima mišljenje gostiju, a NE voditelja. Nažalost svi ostali se uključuju u diskusiju, iznose svoje stavove i stavljaju se u ravan sa gostima što je skandal! Niko kao Jovana!!!