GLUMAC NAPUŠTA "IGRU SUDBINE" Ammar Mešić doneo konačnu odluku, pa obavestio pratioce!
Foto: Printscreen/instagram

Glumac Ammar Mešić oglasio se na svom Instagram profilu gde je saopštio da napušta seriju "Igra sudbine".

- Dragi prijatelji, braćo, kumovi. Žao mi je ali je došlo vreme da seriji "Igra sudbine" kažem zbogom. Ovim putem želim da vas obavestim, da, od nove sezone, više neću biti deo serije "Igra sudbine". Gledaćete me još u narednih 20-ak epizoda.

Prethodne četiri godine sam bio skoro svako veče u vašim domovima i zahvalan sam na svim pozitivnim i lepim komentarima. Hvala mojim kolegama na svemu. Smatram da sam ispekao zanat, bio maksimalno profesionalan i mislim da je vreme za neke nove uloge.

GLUMAC NAPUŠTA

Foto: Printscreen/instagram

 

Hvala producentima Svetlani Drinjaković, Nikoli Burovcu i Danijelu Đuriću, kao i televiziji Prva na svemu. Nadam se da ćemo opet nekad sarađivati.

Hvala i ekipi koji su nekad bili deo serije. Da nije bilo svih vas ne bi bilo ni mene. Jedno javno hvala mojim prijateljima Stevi, Olji, Matei, Milici, Kiki, Pavlu i Marku. P.S. Stevo, nemoj da plačeš. Do nekih novih uloga, pozdravlja vas vas Strahinja - napisao je Ammar Mešić u svojoj objavi.

Inače, Ammar je nedavno progovorio o odnosu sa kolegom Stevanom Pialetom.

GLUMAC NAPUŠTA

Foto: printscreen/tvprva

 

- Evo jedna jako zanimljiva stvar… Ali je stvarno istina. Pre serije "Igra sudbine", Stevan Piale i ja smo se često sretali po kastinzima i čak smo igrali u jednoj predstavi zajedno. Nismo imali ništa zajedničko sem jedne stvari… Nismo se podnosili, ni on mene, ni ja njega - napisao je on svojevremeno.

- I dan-danas ne znamo razlog zašto, ali je tako bilo. Dok se nismo napili i otvorili dušu i rekli. I još jedna zanimljiva stvar jeste da sam ga za moj 29-i rođendan isterao iz mog stana gde smo slavili rođendan. Razlog? Nemam pojma! Smatrao sam da tako treba jer se nešto pravio pametan. Mislim, ni danas nije ništa drugačije, ali eto! Kumovi... - dodao je on, uz fotografiju sa Stevanom.

Podsetimo, Ammar se nedavno prisetio perioda kada se često navodilo kako je on „jedini Srbin u Igri prestola". Oprečni komentari, priznaje, baš su ga povredili.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading