AMMAR, A SRBIN? Naš poznati glumac naišao na kritike zbog imena i nacionalnosti: "Mnogo me je zabolelo"
Foto: Printscreen/instagram

Mladi glumac Ammar Mešić postigao je ogroman uspeh ulogom u seriji "Igra sudbine".

Nedavno se prisetio perioda kada se često navodilo kako je on „jedini Srbin u Igri prestola". Oprečni komentari, priznaje, baš su ga povredili.

AMMAR, A SRBIN? Naš poznati glumac naišao na kritike zbog imena i nacionalnosti:

Foto: printscreen/tvprva

 

- ...Onda su krenuli hejterski komentari: „Kako Amar Srbin? Marš u Tursku, marš u Bosnu". Iako nemam nikakve veze sa tim državama, jako me je to zabolelo. Niti potičem iz takve porodice, niti iz takve sredine... Ali zahvaljujući tim komentarima naučio sam da nije do mene to, da će ljudi svakako pisati. I apsolutno ne čitam komentare - istakao je on.

- Znam da nisam loša osoba, znam da nisam zao. Nikome nikada nisam naudio i, ako jesam slučajno, izvinjavam se. Neka oni žive svoj život, ja ću svoj - objasnio je glumac.

Ammar je otkrio i da je jako emotivna osoba, te se lako zaplače.

AMMAR, A SRBIN? Naš poznati glumac naišao na kritike zbog imena i nacionalnosti:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Jako sam emotivan. Plačem za svaku sitnicu. Zaplačem kada pogledam neku emisiju, na primer svaki put lijem suze uz emisiju „Sa Tamarom u akciji" - rekao je Ammar

Podsetimo, Mešić je svojevremeno ispričao kako je u „Igri prestola" završio tako što je jedne godine na Sarajevo film festu upoznao ženu koja je i kasting agent, te koja ga je kasnije kontaktirala - povodom kastinga za pomenuti projekat. Nekoliko dana otad već je bio na putu ka Dubrovniku, a snimanje pamti kao gotovo nestvarno iskustvo uprkos tome što uloga koju je tumačio nije bila posebno istaknuta.

OSTALA BEZ OBRVA Ceca sve podelila sa svojim pratiocima, potpuno promenila izgled

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading