Music Week
Skymusic by Live Production
Music Week

Skymusic by Live Production

Music Week, Foto: Skymusic by Live Production

Prvo veče beogradskog Music Week festivala nadmašilo je sva očekivanja! Osamdeset hiljada ljudi prošlo je kroz festivalske kapije na Ušću, tokom prvog od tri festivalska dana.

Beograđani i gosti Beograda uživali su sinoć u spektakularnim koncertima Saše Kovačevića, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Dragane Mirković i Dženana Lončarevića.

Hiljade posetilaca pohrlilo je na Ušće već u 19h kada su festivalske kapije otvorene. Sjajni Saša Kovačević otvorio je Music Week, a nakon njega je na scenu izašla Jelena Rozga. Šarmantnoj zvezdi sinoć je bio rođendan, pa su joj organiozatori i publika pripremili specijalno iznenađenje – tortu i čestitke!

Music Week

LCF Media

Music Week, Foto: LCF Media

Jedan od miljenika beogradske publike, koji i sam ne krije da uvek sa zadovoljstvom nastupa u Beogradu, Toni Cetinski, održao je fantastični koncert. Nakon njega je na scenu stupila najveća zvezda narodne muzike, Dragana Mirković, čiji je beogradski nastup publika željno iščekivala već nekoliko godina, s obzirom na to da je poslednji koncert u glavnom gradu imala pre nekoliko godina.

Za sjajnu atmosferu do ranih jutarnjih časova pobrinuo se fenomenalni Dženan Lončarević, uz čije je hitove završeno prvo veče Music Weeka.

Music Week

LCF Media

Music Week, Foto: LCF Media

Na istom mestu publiku večeras očekuju legenda regiona Hari Mata Hari od 20h, a nakon njega nastupa jedna od najboljih pop pevačica sa ovih prostora, Nina Badrić, u 21:15h. Najveća zvezda Balkana Lepa Brena počinje svoj nastup u 22:30h, posle nje na binu stupa Aca Lukas 00:45h, a drugo festivalsko veče zatvara Darko Lazić čiji nastup počinje u 3h.

U nedelju, 25. avgusta, nastupaju Maya Berović, Senida, Buba i Džala, Coby, Sara Jo, Katarina Grujić i Angellina.

Ulaz na festival je besplatan uz skinutu besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App.