Jelena Gavrilović
Foto: Tanjug/Tanjug/Strahinja Aćimović

Glumica Jelena Gavrilović je među onima sa javne scene koji su pazarili nekretninu u Beogradu na vodi, a neretko na popularnoj društvenoj mreži imamo priliku da zavirimo u sam luksuz njenog doma, gde uživa u oazi svog mira.

Kako smo imali prilike da vidimo, unutrašnjojst njenog doma izgleda kao iz svetskih magazina. Dominiraju svetliji i zlatni tonovi, a plava fotelja razbija celu monotoniju, kao i zanimljive slike koje glumica očigledno voli, piše Hello.

Trpezarijom dominiraju zemljani i sivi tonovi, što je poslednjih godina pravi hit i u svetu, a savršeno se uklapa u ceo enterijer Jeleninog stana, dok je spavaća soba u svetlim tonovima, prozračna i sva u prozorima.

Bez sumnje je da Jelena Gavrilović ima pravi ambijent za opuštanje i uživanje na kom mogu da joj pozavide brojne zvezde.

Podsetimo, poznata glumica već duže vreme uživa kraj svog dečka Darija, dok o detaljima njihovog odnosa izbegava da priča javno.

ŽIVOT JOJ JE VISIO O KONCU Snežana i Milan Borjan progovorili o agoniji i paklu kroz koji su prošli, potresni detalji lede krv u žilama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading