Danijela Vranić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Danijela Vranić ostala je bez stana u blizini Beogradske arene, koji je kupila od pevanja u jeku popularnosti. Kako Kurir saznaje, pevačici je drugi stan, za koji je podigla kredit, nedavno banka oduzela zbog zaostalih neplaćenih rata.

Nekadašnja "kraljica splavova", koja je važila za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, povukla se pre više od deset godina sa scene u jeku popularnosti. Svojevremeno se pisalo da je kupila stan u Beogradu na vodi, pa da se iz prestonice preselila za Valjevo kod roditelja, a prema poslednjim informacijama koje su se pojavile u javnosti, trenutno živi u mestu Koceljeva kod Šapca.

Danijela Vranić

Printscreen

 

Međutim, pevačica je u jeku karijere, kada je nastupala širom Evrope i regiona, sebe obezbedila sa još jednim stanom koji se nalazio na Novom Beogradu. Ekipa Kurira došla je do saznanja da joj je upravo ta nekretnina nedavno oduzeta zbog neisplaćenih rata za kredit.

- Danijela je, nakon što je završila sa muzičkom karijerom, imala ušteđevinu, od koje je nekoliko meseci živela. Kad je napustila Beograd, otišla je kod svojih roditelja, a rate kredita nije plaćala. Probala je da izda taj stan kako bi imala za rate jer se radi o kreditu u švajcarcima, međutim, trebalo joj je novca i za život. Dugo se borila, a onda nije mogla više i taj stan su joj oduzeli - govori izvor za Kurir i dodaje:

Danijela Vranić

Foto: Ataimages

 

- Pevačici nije bilo svejedno, ali nije imala drugog izbora. Pokušavala je da nađe izlaz iz ove situacije, međutim, s obzirom na to da se povukla sa scene, nije htela da traži pomoć od ljudi koje je poznavala odranije, da ne bi ova priča došla do medija, pa se od tog stana oprostila. Nakon što je izgubila stan, čak se i šalila na svoj račun, pa je pričala: "E, sad mi ništa više nije ostalo od pevačke karijere." Danas ne znam gde je ona, ali sam čuo ono što i svi, da je u nekom selu blizu Valjeva i da ne planira da se vrati na muzičku scenu - rekao je izvor.

Podsetimo, probleme sa kreditom u švajcarcima imale su i druge javne ličnosti, poput Goce Tržan i Goge Sekulić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading