TUKLI SU SE I ČUPALI! Isplivala je fotka kada su Marinko Rokvić i Nada Topčagić bili nerazdvojni, a ovo ona sebi nikada neće oprostiti! (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Jedan od skandala na srpskoj estradnoj sceni o kom se jako malo zna jeste žesto sukob koji su svojevremeno imali Nada Topčagić i Marinko Rokvić!

Nada i Marinko zajedno su prošli kroz lepe i loše stvari jer su muzikom počeli da se bave u istom periodu. Proputovali su svet, snimili brojne emisije, učestvovali na raznim manifestacijama i privatnim okupljanjima, a o jednom njihovom sukobu, Nada je svojevremeno govorila:

- Jesmo se potukli, počupao me je za kosu. Ja sam njega udarila u cevanicu. To se sve u kombiju dešavalo. A šta se dešavalo? Narod je bio okolo i tražio je slike, ja sam bile jedina žensko. Bio je tu Bora Drljača na turneji, Marinko i ja. Bili smo negde po Lici i po Hrvatskoj, svi smo išli jednim kombijem. I narod je počeo da traži slike, a žuri se na drugi koncert, kasnimo. Ja svima dajem slike, i odjedanput kaže Marinko: "Slušaj ti, kozo jedna! Šta deliš te slike?! Stalno kasnimo zbog tebe!", a ja mu kažem: "Ćuti, bre, ti si ljubomoran na moj uspeh! Što tebi ne traže?!" Eto tako je došlo do toga - rekla je Nada svojevremeno za Telegraf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Isplivala je fotografija iz njihove mladosti, kada su, iz svega priloženog, bili u odličnim odnosima. Do tragične smrti pevača nisu pričali jer ju je Marinko pre tri godine u emisiji "Zvezde Granda" optužio da je njegovom sinu za jednu pesmu tražila 500 evra, što je ona tada i demantovala.

Nada je kroz suze, za jedan portal, rekla da joj je krivo što jedan period nije govorila sa Marinkom i da će joj on ostati „rak rana“ jer sebi nikada neće oprostiti što ga nije pozvala telefonom dok je bio u bolnici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading