DIJAGNOZA JE UŽASNA Nakon što je pretpela nasilje, tiktokerka otkrila da ide kod psihijatra: Trauma nikada neće proći
Foto: Printscreen/Printscreen

Ona je sada otkrila da je Marko priznao krivicu i istakla da će kroz svoju agoniju pookušati da podigne svest kada je nasilje nad ženama u pitanju.

- Do suđenja nije ni došlo jer je potpisao sporazum o priznanju krivice, s pravne strane se to završilo. Ja sam imala sreće u nesreći, nažalost imamo tragediju u Bosni, gde je žena prijavila nasilje. Jako je teško i naporno izvući se iz toga, odnosi sa takvim ljudima su izuzetno opasni, pogotovo nakon raskida, tu su pretnje, ucenjivanja... Samo jako, samo sretno, samo puno ljubavi. Sve će biti okej. Nadam se da će nadležni po celom Balkanu stati na put tome. Alarmantan je broj žena koje trpe nasilje. Ja ću dati sve od sebe da podižem svest - rekla je Nika za "Blic", koja je otvoreno pričala i o svom psihičkom stanju:

- Traume su uvek ovde, mislim da nikad neće ni prestati, samo ja treba da naučim da živim sa njima. Idem kod psihijatra jako puno, dijagnoza je užasna i takva je kakva jeste, ali pijem tablet za smirenje. Moja porodica i prijatelji mi govore da napredujem jako lepo. Oni su svi podrška. Zahvalna sam do neba. Ne znam gde bih bila da nije njih, bubreg bih im dala da treba - poručila je. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading