"PRIZNAO JE KRIVICU, OSUĐEN JE ZA NASILJE" Oglasio se advokat, evo kakva kazna čeka poznatog TikTokera zbog prebijanja devojke
Foto: Alo/Printscreen

Poznati TikToker Marko Arsenijević, osuđen je u Osnovnom sudu u Staroj Pazovi zbog krivičnog dela nasilje u porodici, koje je vršio prema vanbračnoj partnerki Niki Ilčić, prenosi Blic. 

Prema njihovim saznanjima, Arsenijević je priznao krivično delo i osuđen je na uslovnu kaznu sa zabranom prilaska žrtvi.

Tim povodom oglasio se i advokat Nike Ilčić, Sandra Tanasković Savić, koja je potvrdila  saznanja.

- Okrivljeni je pravnosnažno osuđen, čekamo presudu, a što je najvažnije kod ovog krivičnog dela, izrečena mu je zabrana približavanja i komunikacije sa Nikom u maksimalnom trajanju, kao što smo i predložili tužilaštvu - istakla je Tanasković i dodala:

- Ono što je jako važno, jeste da je podignuta svest o nasilju u porodici i da je u ovom slučaju nekoliko komšija iz Nove Pazove pozvalo policiju i prijavilo ovo nasilje u trenutku dok se dešavalo. Jedan komšija im je čak došao na vrata pre policije i izveo Niku iz stana na vreme. To je za pohvalu.

Podsetimo, Arsa je uhapšen 8. maja i određen mu je pritvor zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo.

Nika je tada objavila na Instagramu da je tačno da ju je Arsa zlostavljao, ali nije želela da daje bilo kakve dalje izjave.

VELIKI BAZEN NASRED DVORIŠTA Evo kako izgleda vila u Sevilji u kojoj žive Anastasija i Gudelj (FOTO)

VELIKI BAZEN NASRED DVORIŠTA Evo kako izgleda vila u Sevilji u kojoj žive Anastasija i Gudelj (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading