LUDO SE VOLE TRI DECENIJE, A SADA IMAJU I UNUČE Ovaj misteriozni biznismen je jedina ljubav Anice Dobre
Foto: Youtube/Printscreen

Proslavljena glumica Anica Dobra osvojila je srca publike pre više decenija. Od tada je prolazila kroz razne životne i karijerne faze, a tokom svih tih decenija najveća podrška joj je bio suprug, Miodrag Mića Softić, kojeg retko kada imamo priliku da vidimo u javnosti.

On je dugogodišnji predsednik fubalskog kluba Dorćol, dok je njegov sin iz prethodnog braka, Miloš, sekretar stručnog štaba "gaučosa".

Brak poznate glumice i biznismena traje decfenijama, ali ona o svom privatnom životu retko kada govori u medijima.

Ipak, ono što se zna jeste činjenica da je Anica iz braka sa Mićom dobila ćerku Minu, koja je pre oko godinu dana stala na ludi kamen sa Lukom Nikolićem. Oni su nedavno postali roditelji, a Anica i Mića baka i deka. 

Anica je jedan deo života provela u Nemačkoj, a vratila se u Beograd, gde na Dorćolu živi sa svojom porodicom.

Glumica je jednom prilikom istakla koliko joj znači podrška bliskih ljudi u vreme pandemije korone.

- Imam ljude oko sebe koji hrane moju vedrinu i daju optimizam. Zbog njih imam snage da budem ovakva. Našla sam mudru misao Duška Radovića: "Sumorni neki dani. Sad je dobro imati prijatelja, jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog. Da nas nauči šta je važno a šta nevažno u životu. Da nas lupi šakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo" - navela je Anica, dok su njene komšije za "Blic" istakle kad su se ona i njen muž doselili u njihov kraj.

Anica se trudi da uvek bude s ljudima iz svoje okoline u dobrim odnosima, a čini se da komšije to osećaju, pa o njoj imaju samo reči hvale. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading