NOVI DETALJI O NESTALOJ UČESNICI VELIKOG BRATA Postoji tragičan snimak, a evo šta je tada radio njen muž!
Printscreen

Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert, nedavno je objavila skandalozne informacije o celokupnoj situaciji i zabrinula region.

Nakon što je objavila da joj je sestra ubijena, kako kaže, konstantno je dobijala preteće poruke. Maja je ponovo izašla u javnost putem svog Instagram profila i u lajvu otkrila nove detalje i saznanja o nestanku Marijane.

Emisija

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Imam nove informacije. Nadam se da ću biti lepo saslušana u policiji, našla sam odličnog advokata, verujte mi daću do zadnjeg eura da saznam istinu. Spremna sam na sve, mnogo me ljudi upozorava da može meni nešto da se dogodi, ali ako se desi bilo šta onda vam je sve jasno. Imam moćnike koji mi žele pomoći, nadam se da će se ljudima podići svest oko svega toga. Ne verujem da je više na Sijemenu, mnogo je prošlo vremena. Mogu da se sklone i nameste patike, jakna, ali ne i ljudske kosti. Jedna je dovoljna da se sve sazna, mislim da je sve ovo bila zabluda za nas. Ako budem išla da je tražim, molim sve ljude da pomognu meni i mojoj porodici da je nađemo... - govorila je Maja.

- Nisu ovo sve informacije koje znam i koje imam, ali polako. Prvo idem u policiju da kažem sve što imam. Videćemo da li ću doći do snimaka, a ako dođem, želim sve da pregledam bez ikakvog prekidanja. Želim kompletan snimak cele večeri - pričala je Maja.

NOVI DETALJI O NESTALOJ UČESNICI VELIKOG BRATA Postoji tragičan snimak, a evo šta je tada radio njen muž!

Foto: Alo ilustracija

 

- Ne želim da budem bahata i bezobrazna, ali da li je normalno da neko ko menja tri puta iskaz ne bude jedan od osumnjičenih? Ne znam da li je u meni problem... Još jedna stvar koju sam saznala, gospodin Karlo, njen suprug, tri dana nakon zvaničnog saopštenja da je Marijana nestala, otvorio je Tinder i tražio devojke na njemu. Takođe, imao je dadilju koja je čuvala decu, kasnije se hvalila kako nas sve zna, a to nije istina. Ona se hvalila i da je on nju muvao, odvratno... - rekla je sestra nestale Marijane.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ana

14.08.2023 22:13

To tvrdi zena majka kraljica koja takiju sjeda po krilu,koja sa 5,6 muskaraca tokom rialitija izmjeni ...koja popije 5 flasa vina na festi u zadruzi!treba da prihvati da je sestra isto takva bila i da nije ona ubijena nego je marijana nesvjesno ubila sebe vjerojatno od potoka alhohola koje je pila bas kao i njena sestra navedena u clanku.