MARIJANA JE ŽIVA?! Majka nestale učesnice Velikog Brata tvrdi samo jedno, a evo na šta sumnja!
Printscreen

Bivša zadrugarka Maja Kovačević sinoć je u emisiji "Narod pita" putem telefonskog poziva iznela šokantna saznanja o svojoj nestaloj sestri Marijani Seifert. Kako je ispričala, ona je došla do saznanja da je njena sestra ubijena i da se slučaj zataškava. 

MARIJANA JE ŽIVA?! Majka nestale učesnice Velikog Brata tvrdi samo jedno, a evo na šta sumnja!

Printscreen

 

- Moja sestra se nije ubila, nije se ubila. Nalazi se na stazi 9, dvojica su je odvukla niz padinu, 30 minuta... Moram prvo da se smirim, nakon rođendana na kojem je bila, imala je svađu sa dečkom, kojeg je udarila i otišla, on je krenuo za njom, udario je nekim alatom u glavu, zvao je čoveka romske nacionalnosti, njih troje su se zaputili ka Sljemenu. Na Sljemenu su je dovršili, ubili su je, kada su je vukli niz padinu. Dokumenti su namešteni, čovek koji je plaćen da je ubije je ostavio njene dokumente na mostu, da bi izgledalo kao da se ubila. Izvinjavam se gostima, ne želim da učestvujem u tome. Molim ljude za pomoć, da se moja sestra nađe, da je moja porodica sahrani, jer se nije ubila, već je ubijena - rekla je potresena bivša zadrugarka.

Prošlo je više od godinu dana otkako se Marijani izgubio svaki trag, a njena majka Gordana je nedavno govorila o agoniji kroz koju porodično prolaze.

- Previše je tuge u meni, očaja i razočaranja. Bol je svakim danom sve veća, u početku nisam bila ni svesna što se dogodilo, mislila sam da je reč o nekoj šali - ispričala je u aprilu za "Slobodnu Dalmaciju" Gordana Kovačević.

MARIJANA JE ŽIVA?! Majka nestale učesnice Velikog Brata tvrdi samo jedno, a evo na šta sumnja!

Printscreen

 

- Bila je vesela i puna života. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto loše moglo dogoditi. Na dan nestanka trebala je otići kod prijateljice da joj pomogne u kafiću. Imala je određenih nesuglasica u braku, ali rekla nam je kako se ne želi ne želi da se razvede i da će sve da učini da sačuva brak. Krenula je i na duhovnu obnovu. Nemam osnovanih sumnji i nikoga ne okrivljujem, već samo želim da se sazna istina. Meni je najmanje verovatna mogućnost da je moja ćerka sebi nešto uradila. Volela je život i naprosto znam da sebi ne bi nešto napravila. Verujem da je moja Marijana još živa! Taj me osećaj prati sve vreme od njenog nestanka - rekla je Gordana.

- Nažalost, mislim da policija nije pristupila tom slučaju kako je trebalo i ovim putem ponovo apelujem da počnu iznova sve istraživati. U ovih godinu dana poslala sam im nekoliko dopisa postavljajući brojna pitanja koja me muče. Iznela sam im sve svoje sumnje. Pokazala sam i poruke koje sam dobila od Marijane, slala ih je još i sestri i jednoj prijateljici, u kojima prestrašeno piše o pretnjama koje je dobijala od bliske osoba - kazala je nesrećna majka čiji suprug Ivo se naglo razboleo i preminuo krajem prošle godine

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading