Goca i Jelena
Foto: Alo/Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Bivši muž Goce Božinovske otkrio je da njegova bivša žena i njihova ćerka nisu u dobrim odnosima i da Jelena ne želi da čuje za nju.

Kompozitor Rade Vučković ispričao je do detalja o navodnom sukobu u porodici, a tim povodom oglasila se Goca.

Ona je objasnila da je to sve izvučeno iz konteksta, te da je reč o njegovim starim izjavama, a ne o novim.

- Ma to je stara priča, ja sam sa Jelenom u odličnim odnosima, kao i sa Radetom, prijatelji smo ostali nakon svega - rekla je Goca.

- Bila sam ja ljuta na Jelenu u jednom trenutku, zbog izjave oko svadbe i svega, ali to su one klasične porodične rasprave i svađe, ništa tu nije bilo toliko strašno, rešeno je odmah -iskrena je Goca za Telegraf.rs.

Podsetimo, Gocin bivši muž izjavio je da Jelena ne želi da vidi majku jer je Goca u jednoj emisiji rekla da je njena ćerka izmislila udaju što je navodno Jelenu dosta povredilo.

- Odavno se nisam čuo sa Gocom, Jelena i ona su zahladnele odnose, nisu više bliske kao ranije i ne viđaju se. Jelena uopšte ne želi da priča na tu temu. Ona nikad nije želela da je predstavljaju kao ćerku Goce Božinovske, a sad su došle u neki konflikt - kazao je Vučković pre nekoliko godina.

- Po mom mišljenju, nema razloga da ne pričaju, Gordana je dobar čovek i njih dve bi trebalo to da izglade sa ženske strane. Jelena je pokupila genetiku na mene, razmišlja kao i ja, pa se zato ne slaže sa Gocom - rekao je Rade tom prilikom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading