NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD TUGE Tina Ivanović skrahana bolom, danas sahranjuje majku! (FOTO)
Printscreeen/Kurir TV

Pre četiri dana u Vrnjačkoj Banji preminula je majka pevačice Tine Ivanović. Ona je bila na lečenju, ali nije uspela da se izbori sa bolešću koja ju je mučila. Sahrana se obavlja danas, a Tina je na svom Instagram profilu podelila njenu umrlicu i obratila se potresnim rečima.

- Majčice moja, danas te ispraćamo na večni počinak. Anđele moj, volim te - napisala je Tina.Tina je potom podelila fotografiju sa majkom, koju je okačila na dan kad je ona umrla. Sahrana Tinine majke održaće se na groblju Lešće.

Danas će biti sahranjena majka Tine Ivanović

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je nedavno otvorila dušu i pričala kroz suze o svom teškom odrastanju.

- Ne valja ni sve otkrivati. Detinjstvo nije bilo lako, moram reći da sam se rodila u Kosovskoj Kamenici, pa smo se 1974. godine doselili u selo kod Velike Plane, moja sestra, mama i tata. Tu kreće novi život, kuća i sredina, sve novo. Tata je bio građevinski radnik, a majka sestra i ja smo ostajale kući same. Otac se borio da zaradi novac i koliko toliko da nas odhrani. Kad smo kretali u školu, morali su da se uzimaju krediti da bi se kupovale knjige, garderoba i sve što je potrebno - započela je Tina svoju priču za "Kurir" kroz suze, pa dodala:

- Izvinite što imam knedlu u grlu, ali ne mogu reći da sam živela nesrećno, imali smo dovoljno da pojedemo i popijemo - pričala je popularna pevačica, a tugu nije mogla da sakrije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading