JAVNO SE OBRATIO SUPRUZI! Slavlje u domu Milana MItrovića, a povod je veoma poseban! (VIDEO)
Alo

Bivši učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Milan Mitrović i njegova supruga Bojana proslavili su juče godišnjicu ljubavi.

Ovaj jubilej bio je veliki povod za slavlje u njihovom domu, a pevač se oglasio na društvenim mrežama i javno se zahvalio supruzi na ljubavi koju mu pruža.

- 10 godina ljubavi. Više od 315.000.000. trenutaka provedenih sa tobom. Želim da skrcamo milijarde zajedno, da se ako je moguće još više volimo i da zajedno pomeramo granice! Kratko i jasno, Bojana volim te beskrajno - napisao je pevač uz video.

Odmah su usledile čestike prijatelja, kolega i rodbine, a svi su paru poželeli da se vole i poštuju do kraja života.

Podsetimo, Milan je nedavno u razgovoru za Grand otkrio da pomaže supruzi oko dece i kućnih poslova i da se u njihovom domu obaveze ne dele na muške i ženske.

- Ja sam to čuo, ali evo ja sam živi primer da to nije istina, to je isto jedan od klišea koji vlada dugo vremena. Nije da sad ja kao nešto sebe uzdižem, ali mislim da su to bapske priče više. Kada sam ušao u bračnu zajednicu sa suprugom, želeo sam da imam žensku decu, prvo žensko, drugo sam želeo iskreno da bude dečak. Ali sada kad pogledam ne znam kako bi se snašao sa dečacima - rekao je Milan za Grand.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading