"NE DOZBOLJAVAM DA ME NEKO UNAZADI" Ana Sević progovorila o bivšem suprugu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Biviši voditelji čuvenog muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Ana Sević i Milan Mitrović ušetali su u studio uz muziku uvodne špice kojom emisija Zvezde Granda počinje. Domaćin Ivan Gajić upitao ih je da li im ovi zvuci bude nostalgiju na šta su oni odgovorili potvrdno.

- Naravno da se malo budi nostalgija, pogotovo u ove vrele dane. To je bilo jedno vreme koje se možda neće ponoviti - rekao je Mitrović.

Ana i Milan

Printscreen

 

Najviše im nedostaje emisija "Neki novi klinci" u kojoj su se takmičila deca:

- Zvezde granda smo vodili rutinski, a sa klincima je uvek bilo posebno. Treba nekako da ih ohrabriš da se opuste na sceni. Tu su se kao klinci takmičili i oni koji su kasnije pobeđivali u Zvezdama granda, kao recimo Džejla Ramović i Nermin - rekao je Milan.

A na konstataciju voditelja da njenog bivšeg supruga Darka Lazića prate skandali, dok je ona sve vreme ostajala po strani pevačica i voditeljka je rekla:

Ana i Milan

Printscreen

 

- Ja nisam taj tip i živim svoj život. Nikada nikoga nisam komentarisala jer nemam šta da kažem. Ja sam pozitivna osoba i ne dozvoljavam da me neko unazadi. Može da me stavio u neki koš, ali to će se pre ili kasnije ispostaviti kao neistina - rekla je Ana.

Tvrdi da je nakon razvoda sa Darkom ostala u dobrim i korektnim odnosima.

- Uvek je bilo sve ok i nikada nije bilo zle krvi, samo što ja te neke navode i naslove nisam htela da demantujem. Ne želim da ulazim u takve teme. Nek su svi živi zdravi i srećni to je najbitinije - rekla je Ana za Kurir televiziju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading