Jelena Čvorović Paunović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Dok je bila mlađa, često se osim o Jeleninom talentu govorilo o njenoj lepoti, a koliko je zaista bila atraktivna i upečatljiva najbolje svedoče kadrovi serijala "Otpisani", gde tumači Jevrejku, devojku Tihog.

Kasnije je Čvorovićeva odigrala i nekoliko važnih uloga na filmu, ipak nekim čudom ostala je upamćana po svoje dve televizijske role Žaklini u seriji Srećni ljudi, dok se kao Kasandra u Porodičnom blagu vinula u "zvezde".

Svoju popularnost u serijama Siniše Pavića Jelena, međutim, nije umela, ili pak nije želela da iskoristi te je posle angažovanja za potrebe Javnog servisa nastavila rad u pozorištu.

Preferira miran, povučen život, voli prirodu i druženje sa životinjama, a nije tajna da se pre 10-ak godina vellika tuga uvukla u njeno srce, a sve zbog gubitka supruga Milana.

Od toga trena Kasandra iz Porodičnog blaga okrenula se ćerki Mini, čije fotografije rado deli s javnošću, posebno u periodima oko njenog rođendana tada voli da se našali i napiše:

- Rodio ja.

Jelena je poreklom iz Bajine Bašte, živi i radi u Beogradu, a malo ko može da poveruje da je nedavno napunila 75 godina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading