Jelena Bin Drai
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Jakovljević, danas bin Drai, 1998. godine pobedila je na izboru za Mis kada je oduševila i publiku i žiri i ponela čak tri titule. Ali, kako je i sama jednom prilikom istakla u tom trenutku na njenom licu nisu bile suze radosnice.

Nekoliko godina kasnije Jelena je odlučila da svoju potresnu priču podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama te je tada istakla i šta se dešavalo te septembarske noći kada su svi bili ponosni na nju i uspeh koji je ostvarila.

- Upravo sam završila prvu rundu plakanja kada je nastala ova fotografija. Septembar 1998. godine... Kao da je bilo juče - počela je Jelena opis fotografije koju je postavila na društvenim mrežama.

- Dok sam bila na sceni, u publici je bio samo moj otac. Moja majka, kao i brat sedeli su u predvorju, ispred vrata dvorane. U tom trenutku sve što smo imali na našem bankovnom računu bilo je 100 nemačkih maraka. To je bilo dovoljno samo za jednu kartu koja se kupuje - napisala je Jelena tom prilikom i nastavila:- Otišla sa tamo odlučna da pobedim. Usledila je poruka da sam Mis Interneta, kao i mis fotogeničnosti, bila sam sigurna da je to to. Izgubila sam nadu i nisam razmišljala ni sekund da ću biti prva Mis Jugoslavije u istoriji naše zemlje koja će nositi tri titule na jednom takmičenju.

Tada je otkrila i da njene suze u tom trenutku nisu bile radosnice.

- I nisam plakala jer sam pobedila i postala gospođica Jugoslavije koja nosi tri titule, već sam plakala jer sam sa bine videla moju majku i brata kako im obezbeđenje ne da da vide sa vrata barem moju krunu. To mi je slomilo srce - napisala je Jelena i dodala:

- Te noći kada smo stigli u naš grad Žabalj, ponovo sam plakala. Moj nastavnik iz srpskog je napravio ogroman plakat i okačio ga na sred centra. Pisalo je: "U ovom gradu živi Mis Jugoslavije". Život je pun iznenađenja i Bog ima plan za svakog od nas. Svakodnevno mu zahvaljujem za sve što je izabrao za mene u ovom životu. Važno je da nikada ne izgubite. Ili pobedite ili naučite.

Posle izbora za Mis Jelena je otišla u Milano, zatim u Dubai gde je postala jedna od najtraženijih manekenki u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Putem zajedničkih prijatelja upoznala je Saida bin Draia čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara za kog se udala 2008. godine i sa kojim ima četvoro dece. Osim što je veoma požrtvovana kao majka, Jelena je i veoma uspešna poslovna žena koja je na čelu nekoliko kompanija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading