Milica Milša
Foto: Alo/Printscreen

Glumica Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović su se nedavno suočili sa gubitkom.

Naime, njen pas je uginuo, a čak 17 godina je bio deo ove porodice. Kako se ovakva praznina ne može popuniti lako, kao što je poznato svima onima koji imaju kućne ljubimce, Milica je odlučila da pronađe utehu na najbolji mogući način.

Glumica je odlučila da na sbom Instagram nalogu proširi svest o udomljavanju napuštenih životinja, te je samo u toku današnjeg dana podelila desetak linkova putem kojih je moguće stupiti u kontakt sa onima koji žele da pronađu adekvatan dom za mladunce svojih pasa.

„Kakva žena, svaka čast“, „Žena za sva vremena“, „Ovo me je baš dirnulo, žena velikog srca, nema šta“, „Ovo je najbolji dokaz kako veliku tugu možeš da pretvoriš u veliko dobro delo“, nizali su se komentari oduševljenih pratilaca.

Podsećanja radi, Milica i njen suprug su se dirljivom porukom oprostili od svog ljubimca.

– Leice naša, ljubavi, srećo najlepša, hvala ti na 17 godina koje si nam podarila, na enormnom smehu i ljubavi, bez tebe je sad sve prazno…ostaju nam najlepša sećanja, slike i ljubav neprolazna. Sad leti nekim lepšim prostranstvima sa Okicom i Žujkicom ponovo zajedno. Zauvek ostaješ naš najslađi i najluđi pas. Volimo te zauvek lepoto naša – napisala je Milica Milša.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading