Ivana Pavković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

I dok mnoge pevačice skrivaju svoje lice bez šminke i popularnih filtera, popularna pevačica Ivana Pavković se ne libi da pokaže kako zaista izgleda.

Uprkos tome što ste navikli da je na sceni viđate ful skockanu, društvene mreže su pokazatelj da Ivana često prošeta u kežual izdanju i bez šminke.

Naime, pevačica je novim selfijem na Instagram profilu izazvala lavinu komentara kada je ispozirala u potpuno prirodnomm i opuštenom izdanju.

Podsetimo, Ivana je nedavno postala majka blizanaca Vuka i Vojina i za veoma kratko vreme uspela da svoju figuru dovede do savršenstva te ne čudi što je mnogi smatraju najzgodnijom, ali i najprirodnijom pevačicom na estradi.

Naravno, ne dolazi sve to samo od sebe. Naporni treninzi i razni bjuti trikovi su samo deo pevačicine rutine o kojoj je nedavno govorila.

-Treniram zato što moram a ne zato što volim. Jeste da se posle treninga osećam lepo, ali mi je jako mrsko da odem. Inače pazim i na ishranu, na posebnom sam režimu– otkrila je svojevremeno za Grand.

Pored zdrave hrane i vežbanja, nega kose, tela i lica joj je na prvom mestu, i smatra da nikakva šminka ne može pokriti postojeće nepravilnosti, a još iz tinejdžerskih doba ima trik za sve one sa problematičnim licem.

–Mama me je naučila da stavljam kvasac na lice, i to mi je i sredilo problem. Inače znam da mnoge žene ne mogu da priušte sebi skupe proizvode za negu, ali pomaže i redovan odlazak kod kozmetičara.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading