IVANA PAVKOVIĆ NAPUSTILA SRBIJU Pevačica spakovala kofere i hitno se oglasila iz ove države, pratioci zbunjeni! (FOTO)
ATA Images

Ivana Pavković rešila je da spakuje kofere i lepo vreme iskoristi za boravak na crnogorskom primorju.

Detalje putovanja, ali i luksuzni smeštaj u kome uživa pevačica je podelila sa pratiocima na popularnoj društvenoj mreži.

Ivana je najpre na Instagram profilu podelila trenutke tokim leta, a zatim pokazala u kakvom luksuzu odmara tik uz more.

Sunčano vreme pevačica je iskoristila da prošeta duž crnogorske rivijere, uživa u ispijanju kafe sa pogledom na more, te da šopinguje omiljene brendove.Uz opis fotografije pevačica je nepisala:

- Moj dan – kratko je prokomentarisala pevačica.

Sudeći po njenom osmehu naslućujemo da je odlučila da uzme predah od obaveza i posveti se isključivo sebi što joj vidno prija. Pavkovićeva je ovog puta pokazala i besprekorno lice bez trunke šminke što se posebno svidelo njenim pratiocima.

Ivana već nekoliko godina uživa u braku i ljubavi sa kolegom Petrom Mitićem, a par se nedavno po treći put ostvario u ulozi roditelja. Oni važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a srećne porodične trenutke neretko dele sa patiocima preko sruštvenih mreža.

Tako je nedavno pevačica proslavila svoj 32. rođendan u najlepšem društvu uz tortu i vatromet čime se pohvalila na Instagramu.

"SVE JE TAČNO, NADAM SE HAPŠENJU DOTIČNOG"! Kija Kockar stala na stranu Teodore Bilanović pa sve potvrdila, žestoko oplela po Čorbi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading