Jelena Žeželj
Foto: Alo/Printscreen

Bivša voditeljka "Prve" televizije, Jelena Žeželj, proslavila je prvi rođendan sina Maksima Matea.

Naime, voditeljka se dugo nije pojavljivala u javnosti, a sada su na društvenim mrežama isplivale fotografije sa samog slavlja.

IGOR KOJIĆ JU JE ŠUTNUO ZBOG INTIMNOG SNIMKA Pravila skandale u rijalitiju, a onda odjednom nestala, Jelenu Žeželj danas niko ne bi prepoznao!

Printscreen

 

Roditelji su nasmejano pozirali sa decom, dok je najmlađi sin duvao svećice povodom prvog rođendana.

Podsetimo, javnost je Jelenu Žeželj, sada Seležan, upoznala 2008. godine kao učesnicu "Velikog brata". Ona je tada svojim atraktivnim izgledom odmah pobrala brojne simpatije.

Jelena Žeželj danas

Printscreen

 

Nekoliko godina kasnije oprobala se i u VIP izdanju istog projekta, a potom i kao voditeljka na Prvoj televiziji. Tokom boravka u rijaliju Jelena Žeželj započela je vezu sa Stevanom Zečevićem Zekom, koji je po napuštanju kuće "Velikog brata" sa još dvoje učesnika poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Prilikom ulaska u kuću "Velikog brata" Jelena je izjavila:

- Zaslužujem da učestvujem u “Velikom Bratu” baš zbog sebe same, zbog mojih osobina, zbog toga što sam lepa, pametna, zgodna, obrazovana osoba, i što je najbitnije normalna uz poneku manu koja me čini drugačijom od drugih.

Jelena Žeželj

Foto: Printscreen/instagram

 

Pred kamerama i čitavom Srbijom je isticala da nikada nije spavala sa muškarcem. Po napuštanju rijalitija započinje vezu sa Igorom Kojićem, međutim, samo nekoliko dana posle saznanja da su u ljubavnom odnosu, Jelena se našla u centru skandala kada je u javnost isplivao njen intimni snimak. Naslovnice su bile pune njenog imena, kao i eksplicitnih fotografija. Jelena je demantovala da je ona na spornim fotografijama, a mladi Kojić ju je nakon skandala ostavio.

- Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav - rekla je svojevremeno Jelena i dodala:

- Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo.

Ipak, nisu se pomirili, a bivša učesnica rijalitija je ubrzo počela da radi na televiziji.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading