Jelena Žeželj
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelenu Žeželj domaća publika je upoznala u rijalitiju "Veliki brat" 2007. godine, kada je svojim atraktivnim izgledom privukla veliku pažnju.

Tada je stupila u ljubavnu vezu sa Stevanom Zečevićem Zekom, ali ova sezona prekinuta je nakon tragičnog događaja.

Naime, Zeka, Elmir Kuduzović i Zorica Lazić nastradali su u saobraćajnoj nesreći. Ova tragedija je Jelenu veoma pogodila, te se na neko vreme povukla iz medija.

Dve godine kasnije, publika je imala priliku da je viki u VIP Velikom bratu, a i ovog puta je pronašla ljubav u rijalitiju. U pitanju je bio Manuel Stojanović sa kojim se Jelena čak i verila i živeli su zajedno, ali su ipak odlučili da raskinu i da svako nastavi svojim putem.

Žeželjeva je kasnije dobila priliku da se nađe u ulozi voditeljke i jedno vreme je vodila emisiju „Ekskluziv“, a mnogi su komentarisali da se u tom poslu odlično snašla.

U rijalitiju se ponašala pristojno, te nije bilo njenih skandala poput onih koje danas možemo videti na malim ekranima. Ipak, naslovne strane su bile prepune njenih eksplicitnih fotografija čim je izašla iz rijalitija. Naime, obelodanila je vezu sa Igorom Kojićem, a samo par dana nakon toga u javnosti je procurio njen intimni snimak, zbog čega ju je Igor ostavio.

-Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano- rekla je ona tada, preneo je Glossy.

Jelena je uspela da se izbori sa pritiskom i okrenula je novi list u životu.

Ona se 2014. godine udala za Nikolu Seležana, predsednika udruženja okupljenog oko Srpske pravoslavne crkve u San Dijegu i člana upravnog odbora „Saint Catherine“ koledža. Sa njim ima dvoje dece i žive u San Dijegu. Ona danas ima nešto svetliju kosu i potpuno se povukla iz medija, a mnogi su konstatovali to da Jelena izgleda još bolje nego ranije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading