DOBIO SAM MUŠKE TANGE Nemanja Nikolić otkrio šta su mu sve fanovi poklanjali na nastupima, jednu stvar posebno čuva
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Nemanja Nikolić, koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda", otkrio je kako je uspeo da opstane na muzičkoj sceni već 20 godina i održi srećan brak sa suprugom Slađanom.

"Verovatno sam jednostavno imao sreće. Upoznao sam ženu koja je stub našeg braka. Iako često nisam tu zbog poslovnih obaveza, ona je uvek prisutna za našu decu, mene i sebe. U našem odnosu postoji mnogo kompromisa, podrške i razumevanja. Verujem da će naše porodično gnezdo trajati zauvek", istakao je Nemanja Nikolić i otkrio da mu je žao jer se njegov kolega Darko Filipović razveo nakon 12 godina braka.

Takođe, pevač je otkrio šta je sve od vsojih fanova dobijao na nastupima.

- Prišla mi je jedna devojka i bukvalno mi je dala zlatni lanac sa nekim priveskom koji ja čuvam, i to je meni onako nešto upečatljivo. Dobijao sam i tanga gaće muške, mede, igračke svega i svačega.

Nemanja Nikolić proslavio se učešćem u „Zvezdama Granda“ 2004. godine. Tačnije, on je bio prva generacija pevača ovog takmičenja, pa je scenu delio sa Tanjom Savić, Darkom Filipovićem, Banetom Mojićevićem, Slavicom Ćukteraš i Stevom Anđelkovićem.

Podsetimo, prva postavka "Zvezda Granda" trebalo je da učestvuje na "Beoviziji" davne 2004. godine. Nedavno je Slavica Ćukteraš prvi put istakla da ih je Saša Popović povukao sa tog učešća kada je saznao da je pobeda obećana Crnoj Gori.

- Da i mi bi pobedili te godine, ali tada je već bilo dogovoreno da pobedi Crna Gora, tako da nas je Saša Popović sklonio sa učešća, ali pobedili bi sigurno - istakla je Slavica, prenosi Kurir. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading