Ivana
Foto: Printscreen/Printscreen

Ivana Selakov rođena je u Beogradu a detinjstvo je provela u Somboru gde je završila osnovnu, srednju i nižu muzičku školu.

Još u detinjstvu shvatila je da poseduje neverovatan talenat za pevanje, te je oformila bend sa kojim je izvodila uglavnom pop i rok muziku.

Detinjstvo je provela u Somboru gde je završila osnovnu i srednju školu, kao i nižu muzičku školu. Bila je vukovac i osvojila je prvu nagradu na republičkom takmičenju iz klavira, iako taj instrument nije naročito volela. Sa drugaricom se prijavljivala na muzička takmičenja koja su organizovale radio-stanice i uvek su osvajale jednu od prve tri nagrade. Tada je počela sa bendom da vežba pop i rok pesme u garaži.

Upisala je Prirodno-matematički fakultet ali je posle 2 godine shvatila da samo muzikom želi da se bavi. Prebacila se na Akademiju umetnosti u Beogradu, odsek dizajn zvuka i muzička produkcija i diplomirala je 2002. godine.

Učestvovala je u dva muzička takmičenja, „3k dur“ i u Zvezdama Granda, ali to je nije naročito proslavilo. Dve godine je bila članica grupe Beauty queens koju su, pored nje, činile: Sanja Bogosavljević, Ksenija Milošević, Suzana Dinić i Ana Milenković.

2007. godine su na Pesmi Evrovizije u Helsinkiju pevale prateće vokale u pobedničkoj pesmi „Molitva“ Marije Šerifović. Više od deceniju je u braku s menadžerom Predragom Mirkovićem sa kojim je pre 4 godine dobila devojčicu kojoj su roditelji dali ime Kruna.Pevačica je izjavila da bi volela da se ostvari kao majka. Inače, pevačica je rođena 8. novembra 1978. godine, što znači da će uskoro proslaviti svoj 45. rođendan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading