TOKOM SNIMANJA JE DOJILA BEBU Mina Lazarević otkrila šta se dešavalo iza kamera jedne od najpopularnijih serija
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Naime, Pavić je Minu Lazarević, kao tvorac i scenarista "Porodičnog blaga" birao za jednu od glavnih uloga koja je 1998. godine, kada je počelo emitovanje ove serije, preko noći učinila poznatom. Reč je o Biljani zvanoj Čupka, ćerki Valerije i Gavrila Gavrilovića koje su tumačili Svetlana Ceca Bojković i Mihailo Janketić. Braću Zlatka i Bebana igrali su joj Nebojša Glogovac i Vukašin Marković.

- Kada sam snimala "Porodično blago" starije kolege su mi rekle da će mi se desiti popularnost preko noći. I desila se, a da uopšte nisam bila svesna. Tada nije bila tolika preplavljenost kanalima i kablovskim televizijama, pa je "Porodično blago" buknulo i u mom životu nastao haos. Kao veoma mlada glumica osetila sam moć televizije - rekla je Mina u razgovoru za "TV Ekran" i otkrila da i u reprizama voli da pogleda Čupku.

- Da, jednako kao i "Belu lađu". Rodila sam dvoje dece dok smo snimali tu seriju i to mi je bio veoma uzbudljiv period. Prošla sam i trudnoću i dojenje tokom snimanja, bilo je slatko. S druge strane, Čupka mi je prva uloga koja mi je donela veliko uzbuđenje i sreću da radim sa vrhunskim glumcima. Mnogi više nisu sa nama nažalost, a uz njih sam krala zanat, učila, družila se i uživala. Nisam nikada bila tremaroš pa mi je sve bilo veliko zadovoljstvo.

Zanimljivo je da je Mina i "Porodično blago" snimala odmah nakon prvog porođaja.

- Najstarijeg sina rodila sam u februaru 1998, u aprilu je bio kasting, a u julu smo počeli da snimamo seriju, rekla je Mina čiji stariji sin danas ima 25 godina, više nego što je imala ona dok je igrala Čupku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading