GODINAMA KRUŽE PRIČE DA JE NEVERAN! Goran Bregović progovorio o supruzi, pa stao na put svim glasinama!
Alo

Supruga Gorana Bregovića, Dženana, retko se pojavljuje u javnosti, a ona i muzičar su godinama u braku i imaju tri ćerke.

Muzičar Goran Bregović brak sa suprugom Dženanom čuva daleko od očiju publike, a ne da se o njihovom odnosu malo zna, već su i retke situacije kada nju možemo da vidimo u javnosti.

Bregović je neosporno uvek bio zavodnik, ali ga taj zavodnički stav nije dugo držao. Goran je Dženanu Sudžuku upoznao je 1977. godine, a ona je tada imala samo 16 godina. Ljubav je planula na prvi pogled, a miljenik zena je rešio da se skrasi i ozvaniči njihov odnos 1993. godine. Od tada uživaju u skladnom braku, u kojem su dobili tri ćerke - Emu, Unu i Lulu.

Svadba je upriličena u Parizu, a kum na venčanju sa mladoženjine strane bio je Kusturica, dok je sa mladine strane kumovala Amila Sulejmanović, dugogodišnji prateći vokal Bjelog dugmeta.

Dženanu je kroz medije uvek pratio samo lep glas. Kada god je bilo pomena o njoj, uz njeno ime je išao epitet jedne od najlepših žena u Jugoslaviji. Njoj su se divile i starije i mlađe generacije, iako je ona često naglašavala da sebe ne doživljava tako.

-Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali, možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica - rekla je jednom prilikom.

Inače, i oko ovog braka kružile su mnoge spekulacije i intrige. Godinama unazad pričalo se da je Goran bio neveran svojoj supruzi i bio akter brojnih afera, što on nikad nije potvrdio niti demantovao.

Umesto odgovora uvek je pričao:

-Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe - rekao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading