Vanja Mijatović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Iako njen suprug nije iz javnog sveta, i ne voli da se meša u njen posao, Vanja tvrdi da ga uvek pita za savet ili mišljenje koje joj je od velikog značaja.

– On meni prepušta sve, niti se meša u moj posao i moj odabir pesama, tekstova i spotova. On je fascininiran kako ja to sve radim, postižem i realizujem moje ideje. Ipak, uvek ga pitam za mišljenje jer mi je jako bitno. Nekada ga uvažim, nekada ne. Nekada mu pustim i želim da čujem da li se i njemu ne dopada nešto što i meni. Mi se od početka generalno konsultujemo i dogovaramo oko svega u životu i jako cenim i poštujem njegovo mišljenje– kaže Vanja koja se ne slaže oko svega sa svojom srodnom dušom.

-Oko gluposti su nam uvek različita mišljenja. Jako smo slični i često tvrdimo da je on ja u muškom obliku i obrnuto. To nekada ume da bude jako dobro jer se razumemo, ne moramo ni da progovorimo, ali nekada zbog naših temperemenata ume da bude nezgodno. Ja jesam miran i tiha, ali umem da prsnem, i on isto, naravno sve u granicama normale– iskrena je Vanja koja je nedavno gostovala u emisiji „A sad malo mi“.

Podsećamo, pevačica i njen suprug upoznali su se na neobičan način kada se ona najmanje nadala da će se zaljubiti.

– Mi smo se upoznali kada sam ja kupovala svoju nekretninu, tako da sam ga upoznala na njegovom poslu. Sećam se da kada je trebalo da imamo taj prvi sastanak, da je bilo mnogo rano, oko osam sati ujutru, pa sam ga zamolila da to bude barem u 10, zato što sam veče pre imala drugih privatnih obaveza. Tako sam nešto malo spavala, pa sam ujutru onako i ne baš sređena otišla, a njemu se dopala ta neposrednost i spontanost, to mi je rekao kasnije. Ipak, vezu smo otpočeli tek kada smo završili taj posao iako smo oboje osećali da se dopadamo jedno drugom– ispričala je pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading