UZ NJENU POMOĆ POSTALA JE POZNATA Ivana Selakov izdvojila kolege koji su joj pomogli u solo karijeri
Foto: Printscreen/Foto: instagramprintscreen

Ivana Selakov svoje početke pamti po tome što je mnogim velikim zvezdama pevala prateće vokale, među kojima je svakako za nju najznačajnija Svetlana Ceca Ražnatović. Kako kaže, i danas, kada je izgradila solo karijeru i ima svoje hitove, Ivani često nedostaje period kada je uživala pevakući prateće vokale jer je i tu imala slobodu da izrazo svoj dar i talenat.

- Oožavam prateće vokale. To je nešto gde sam postala poznata i pre nego što sam postala poznata kao solo-pevač. Tako da, ja to obožavam da radim i imam jednu pesmu na novom albumu Milice Pavlović. Nekako je jako kreativno, zato što mi svi daju odršene ruke da pevam šta hoću i onda ja nekako, ako se inspirišem, ubacim i neki solo deo - rekla je Ivana, pa pomenula kolege koje su joj dale vetar u leđa kada je započinjala solo karijeru:

- Ja sam uvek izdvajala Cecu, ona mi je dala najveći veter u leđa na početku karijere, ali svakako da sa Sašom imam jako lepu saradnju i više puta smo pevali zajedno na nekim manifestacijama. Pre nekoliko godina pozvao me je da mu budem gost na koncertu u Areni pa smo zajedno odpevali "Ako je do mene" - iskrena je pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading