PREKINUO SARADNJU SA GRANDOM, PA OTIŠAO NA SELO DA SADI BELI LUK! Ćira se povukao sa estrade, pa progovorio o Saši Popoviću
Foto: Youtube/Printscreen

Folk pevač Dejan Ćirković, poznatiji kao Ćira, proslavio se sa pesmom "Fenomenalno", a onda se povukao sa javne scene.

Ćira je svoj život potpuno promenio u Nemačkoj. On već 25 godina živi u kolibi iznad Štutgarta i posvetio se poljoprivredi.

-Za sada imam samo beli luk, ali na proleće će biti i drugog povrća. Za svaki slučaj da se nađe. Nemam mesta da snabdevam Nemačku belim lukom- rekao je pevač i dodao:

-Nadam se da ču polovinom marta uspeti da dođem u Srbiju. Skupimo se kada je lepo vreme i roštiljamo uz rakiju.

Za Ćiru kažu da je jedan od najduhovitijih pevača na estradi. On je jednom prilikom otkrio da je mnoge teške životne situacije prebrodio zahvaljujući svojim dugogodišnjim prijateljima iz Srbije, a najviše mu je pomogao Saša Popović.

Naime, zbog brojnih televizijskih gostovanja Ćira iz Štutgarta, dolazi u Beograd, te se s vremena na vreme desi da zaboravi da ponese svečaniju garderobu, pa bude primoran da potraži nešto u Popovićevom ormaru. Međutim, kako kaže, više mu to ne odgovara.

-Smršao je baš, pa svu garderobu skrati vamo, smanji tamo, to mi više ne odgovara. Ali nema veze, ako su cipele manji broj, malo sprčim prste i za jedno snimanje to nije problem - našalio se Ćira i rekao da mu Saša dođe kao glavni stilista kod kojeg i odseda kada boravi u Srbiji. Osim konfekcijskog broja, Popović i on imaju isti ukus, pa tako često na sebe obuče sve što nosi i Saša.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading