ĆIRA BIO ŽIVOTNO UGROŽEN Isplivalo kroz kakav pakao je prošao u Berlinu "Četrdesetoro maskiranih je upalo u hotel"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevač Dejan Ćirkovič Ćira sa muzičarima je u petak stigao u Berlin kada su čuli jaku detonaciju na putu do hotela, gde ih je ubrzo zatekla zastrašujuča situacija od strane nemačke policije koja je u tom trenutku tražila osumnjičenog.

- Ušli smo u hotel i smestili se, a dva muzičara su ostali dole da promene sobu jer im se nije svidela. Odem ja gore da ostavim stvari i vratim se dole do njih otvara se lift i puška uperena u mene i viče: “ Ruke u vis svi“, ja pogledam njih svi digli ruke u vis i svi gledaju - objašnjava Ćira koji priznaje da ga je ova situacija zatekla.

ĆIRA BIO ŽIVOTNO UGROŽEN Isplivalo kroz kakav pakao je prošao u Berlinu

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Četrdeset njih upali maskirani sa puškama u hotel kod nas. Ja sam umro živ. Zamisli otvara se lift i puška u tebe uperena i ne smeš da mrdneš - iskren je pevač koji dodaje da su ih ubrzo nakon provera pustili.

- Meni su proverili dokumenta i pustili me, a klavijatiristu i saksofonistu su držali jedno pola sata dok su ispregledali sve. Pevačica je počela da nas traži nju su odmah pustili - ispričao je Ćira u svom stilu i otkrio kako se našalio sa muzičarima zbog čega nemaju fotografiju nemilog događaja koji ih je zadesio.

ĆIRA BIO ŽIVOTNO UGROŽEN Isplivalo kroz kakav pakao je prošao u Berlinu

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, svi su osetili posledice pretpljenog stresa, ali su brzo kroz šalu prebrodili strah.

- Spavali smo svi na leđima sa rukama podignutim gore - rekao je pevač kroz smeh.

ĐANI PONOVO ŠOKIRA Pevač otišao korak dalje, razbesneo javnost, a evo čime je ostavio sve bez teksta! (VIDEO)

Komentari (0)

Loading